Savage gear 3d krysa golden albino-20 cm 32 g

499 

Katalogové číslo: 5706301583147 Kategorie:

Popis

Dokáže oklamat i ty nejzkušenější predátory a zajistí vám brutální útoky! Pevné ABS tělo a měkké nohy a ocas. Při navázání za rty ve vodě opisuje křivku ve tvaru písmene S a tím věrně napodobuje reálný pohyb krysy. Při navázání za nos klesá pod hladinu a tím napodobuje reálnou krysu ještě věrněji. Pod hladinou dělá přemety a po nich vyskakuje zpět k hladině. To je ten opravdu skvělý způsob, jak vyvolat šílené útoky! Velká verze může být vedena travnatými a závadovými vodami s háčkem na hřbetu. Měkké uši, nohy a ocas skutečně stanovují nové standardy mezi imitacemi krys. Ocas je zesílený, obsahuje splétané jádro a k tělu je připevněn pomocí inovativního klipu, který umožňuje snadnou výměnu. Skvělá nástraha pro štiky, okouny a velké sumce!

 

2 styly pohybu

Pohyb na hladině a pohyb s potápěním

Vyvážené břicho

Vydává dráždivý zvuk

U 30cm modelu možnost připevnění háčku na hřbet

Věrné 3D detaily

Zesílený ocas se splétaným jádrem

Ocas jednoduše vyměnitelný

Včetně náhradního ocasu

Kloubové spojení

Reálné vousy

Měkké nohy a ocas

Ultra ostré Savage Gear trojháčky (1x střední velikost 2 a 2x velká velikost 1/0) 

Časté otázky

Cena za Savage gear 3d krysa golden albino-20 cm 32 g je 499 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Savage gear 3d krysa golden albino-20 cm 32 g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 5706301583147.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Imitace živočichů - Podobné produkty: Savage gear gumová nástraha 3d lizard snking green pumpkin purple 10 cm 5,5 g, Savage gear žába hop walker frog floating green leopard 5,5 cm 15 g, Savage gear měkké káčátko 3d hollow body duckling a.k.a the fruck černé-7,5 cm 15 g, Savage gear swimsquid inchiku pink glow – 10,3 cm 180 g