Black Cat Pouzdro Flex Box Large

389 

Katalogové číslo: 4029569263851 Kategorie:
Značka: BLACK CAT

Popis

Flexibilní pouzdro Flex Box slouží pro transport vybavení pro lov sumců a je celkem jedno, zda se jedná o olova, splávky, háčky nebo návazcový materiál. Všichni tito „pomocníci“ najdou v pouzdře Flex Box bezpečné a jisté transportní místo. Flexibilní pouzdro Flex Box slouží pro transport vybavení pro lov sumců a je celkem jedno, zda se jedná o olova, splávky, háčky nebo návazcový materiál. Všichni tito „pomocníci“ najdou v pouzdře Flex Box bezpečné a jisté transportní místo. Flex Box nabízí díky průhlednému víku nespornou výhodu v tom, že rybář okamžitě vidí obsah zvenčí. Pouzdra Flex Box jsou k dispozici v různých variantách velikostí a lze je perfektně a úsporně s ohledem na místo transportovat v tašce Flex Box Carrier. Šířka: 24cm Výška: 12cm Hloubka: 20cm Materiál: Flexibilní pouzdro vyrobené z 0,8mm EVA materiálu s průhledným víkem z PVC.

Časté otázky

Cena za Black Cat Pouzdro Flex Box Large je 389 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Black Cat Pouzdro Flex Box Large si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 4029569263851.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nejlepší pouzdra na doplňky pro rybáře - Podobné produkty: Trakker Taška na olůvka NXG Modular Lead Pouch, Nash Pouzdro TT Rig Station Needle Box, Nash Pouzdro na kartuši Subterfuge Gas Canister Pouch, Trakker Taška na olůvka NXG Modular Lead Pouch Complete