Berkley pouzdro na podběrákovou síťku urbn utility net bag

575 

Katalogové číslo: 028632935620 Kategorie:

Popis

Především je potom určeno na naši inovativní podběrákovou hlavu, která má vskutku kompaktní rozměry díky tříosému kloubnímu systému skládání. Samozřejmostí je kombinování s pouzdrem Berkley® URBN Utility Rod Sling. Berkley URBN je zcela nová řada přívlačového vybavení, především ucelená řada taškoviny, speciálně vyrobená pro rybáře, kteří rádi chytají dravce v centru měst. Šedý maskáč, šitý přímo na míru pro značku Berkley je odolný proti vodě a jemná reflexní povrchová úprava vás udrží v bezpečí v rušném a frekventovaném městě. Technické údaje:

 multifunkční využití
 dostatečná kapacita pro uložení věcí
 kompaktní dizajn
 inovativní možnost uložení věcí a kombinování tašek mezi sebou
 URBN camo dizajn

Časté otázky

Cena za Berkley pouzdro na podběrákovou síťku urbn utility net bag je 575 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Berkley pouzdro na podběrákovou síťku urbn utility net bag si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 028632935620.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Plováky a ostatní doplňky - Podobné produkty: Trakker plovák na podběrák sanctuary xl net float, Shimano pouzdro na podběrák trench stink stick back, Nikl náhradní karbonová ramena k podběráku deluxe, Jrc plovák na podběrák cocoon 2g net float